Laat een slabbetje bedrukken!

slabbetje-bedrukken-300x300Iedere ouder kan er wel over mee praten: de troep die kleine kinderen maken bij het eten. Een slabbetje is daarom geen overbodige luxe. Het eten zit overal, maar met een slabbetje blijft de bovenkleding tenminste schoon. Dat scheelt weer. Natuurlijk moet je schattige baby er minstens zo cool uitzien als jij. Dat kan, wij van MijnSlabbetjes bedrukken namelijk slabbetjes. Helemaal naar jou smaak, alles is mogelijk. Laat dus snel een slabbetje bedrukken!

Slabbetje bedrukken?

Bedrukken doen we al jaren. We begonnen met het bedrukken van onderbroeken met MijnOnderbroek, maar inmiddels bedrukken we veel meer producten voor een groeiend aantal klanten. Van zwembroeken tot mutsen, van rompertjes tot slabbetjes. We bedrukken bijna alles. Bijkomend voordeel: we doen het met veel liefde. Jij geeft aan wat wij op je slabbetje moeten bedrukken, wij bedrukken het. Zo simpel is dat.

Wees origineel

Een slabbetje is natuurlijk leuk en aardig, maar wij vinden dat je wel een beetje je best moet doen. Je kan aankomen met een standaard slabbetje, bijvoorbeeld als cadeau, maar het kan veel leuker! Een gepersonaliseerd is toch gewoon veel vetter dan een standaard exemplaar? Wij vinden van wel. De ervaring leert dat mensen die een bedrukt cadeau krijgen de moeite altijd erg waarderen, dus waar wacht je nog op? Laat een slabbetje bedrukken.

De uitdaging is natuurlijk wel om iets leuks te verzinnen. Ga je voor een leuke tekst, een grapje of gewoon de naam van de drager? De lat ligt hoog, want vele klanten kwamen al met hele grappige teksten en/of woorden. Kan jij ons ook aan het lachen maken? Doe je best!

Vlotte levering

Te lang gewacht met het kopen van een cadeau? Geen nood. Wij gaan meteen bedrukken wanneer jij je bestelling hebt gedaan. Als je op werkdagen voor 16:00 bestelt, heb je het een dag later in huis. Heb je verder geen omkijken naar, want het slabbetje kan gewoon door de brievenbus. Je hoeft dus niet te wachten op een pakketbezorger. Graag gedaan!